...

Welkom bij Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel, het bedrijf voor uw tuin en grondverzet werk. Neem contact met ons op!

Regenwater afkoppelen

Regenwater afkoppelen

Welkom bij Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel, uw partner in duurzaamheid. Wilt u bijdragen aan het afkoppelen van regenwater? Ontdek nu de mogelijkheden en profiteer van onze expertise. Vraag vandaag nog kosteloos een offerte aan voor de installatie van een milieuvriendelijk regenwaterafvoersysteem in uw tuin.

Regenwater afkoppelen

Waarom het afkoppelen van regenwater?

Het klimaat verandert, en dat merken we. Met stijgende temperaturen en extremere weersomstandigheden is het belangrijk om actie te ondernemen. Droge zomers en verdroogde tuinen zijn geen uitzondering. Door af te koppelen, voorkomen we ondergelopen straten, natte kelders en dragen we bij aan een positieve verandering.

Subsidies beschikbaar!

In diverse gemeenten, waaronder Sint-Michielsgestel, Oss, Meierijstad, Bernheze, Maashorst en Boekel, zijn er subsidies beschikbaar voor het regenwater afkoppelen. Deze kunnen oplopen tot wel € 5000,00. Wij kunnen deze subsidie voor u aanvragen.

Hoe Afkoppelen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om af te koppelen. Van regentonnen tot drainageslangen, wadi's, infiltratiekratten en grindbedden. Soms is een combinatie van opties nodig om voldoende waterberging te realiseren. Ontdek de beste oplossingen voor uw situatie.

Aanmelden voor afkoppelen

Wilt u ook een bijdrage leveren aan een duurzamer milieu? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Klik op de onderstaande knop om u in te schrijven en ontdek de mogelijkheden voor het afkoppelen van regenwater in uw tuin.


Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een groenere toekomst voor zowel uw tuin als het milieu. Samen maken we het verschil!

Wie staan achter dit project?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.