...

Welkom bij Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel, het bedrijf voor uw tuin en grondverzet werk. Neem contact met ons op!

Over ons

Over ons

Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel

Welkom bij Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel, waar groen niet alleen in tuinen bloeit, maar ook in onze missie voor duurzaamheid. Wij zijn gespecialiseerd in het afkoppelen van regenwater, het leggen van graszoden en precieze graafwerkzaamheden. Milieubewustzijn staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven naar constante groei met uitstekend klantcontact.

Graafwerkzaamheden
Graszoden

Onze missie

Bij Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel streven we naar een positieve impact op het milieu door duurzame praktijken. En om onze klanten de service te bieden die ze verdienen.

Onze visie

Wij ambiëren leiderschap in milieubewuste hoveniersdiensten, met innovatieve benaderingen van regenwaterbeheer, graszoden leggen en graafwerkzaamheden. Ons doel is om een inspiratiebron te zijn voor klanten en de gehele branche.

Plannen & doelen

Verbeteren van de interactie met klanten door middel van regelmatige feedback en het aanbieden van gepersonaliseerd advies, waardoor we de tevredenheid vergroten en de behoeften van onze klanten beter begrijpen.

Team

Maak kennis met ons team

Niek van den Heuvel

Oprichter

Over mij

Niek van den Heuvel, de bevlogen oprichter van Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel, begon zijn reis in de wereld van het hoveniersvak door mee te lopen met diverse ervaren hoveniers, vooral gefocust op het afkoppelen van regenwater. Zijn passie voor duurzaamheid en groene oplossingen vormde de basis voor de start van zijn eigen bedrijf. Met toewijding streeft Niek ernaar om zijn bedrijf te laten groeien en te gedijen. Hij zet zich in voor het leveren van hoogwaardige diensten en is vastberaden om klanten tevreden te stellen. Door zijn ervaring en toewijding aan milieubewuste praktijken heeft Niek van den Heuvel een solide basis gelegd voor een bloeiende onderneming, waar de zorg voor het milieu hand in hand gaat met tevreden klanten.

De hoge waarde die wij hechten aan klanttevredenheid komt duidelijk tot uiting in onze service.

Wij streven ernaar onze dienstverlening te waarborgen door nauw contact te onderhouden met onze klanten.

Feedback

Reviews van onze klanten

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.